Persondatapolitik hos SAC Regnskab

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos SAC Regnskab.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du udfylder vores kontaktformular, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne vende retur til jer.  Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, telefonnummer.

SAC Regnskab indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside – (cookies – henvisning til cookie deklarationen i bunden af websitet)
  • Sender en kontaktformular

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på sacregnskab.dk er SAC Regnskab, Kornvænget 223, 3600 Frederikssund – CVR: 33170017.

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, email og telefonnummer indhenter vi for kunne svare på din forespørgelse fra kontaktformularen. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med din henvendelse via kontaktformularen, anvendes og gemmes kun med det formål at svare retur. Dine oplysninger vil blive slettet efter.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse sro@sacregnskab.dk.